Etsimme kokenutta, suunnittelijoiden kanssa työskentelemään tottunutta projektipäällikköä johtamaan monialaisia designprojektejamme.
Me kuudeslaiset autamme asiakkaitamme löytämään uusia kestävän kasvun mahdollisuuksia tämän päivän ja tulevaisuuden käyttäytymistä ymmärtämällä. Monialaisen joukkoomme ydinosaamista ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändin rakentaminen ja design niin digitaalisissa kuin fyysisissä ympäristöissä. Toimimme yhtenä suurena tiiminä kahdessa toimistossa, Helsingissä ja Tukholmassa.

Tunnistatko itsesi? 

Projektipäällikkönä toimit osana Brand Design -tiimiämme ja varmistat yhdessä alansa parhaiden suunnittelijoiden kanssa, että projektimme onnistuvat odotusten mukaisesti. Tiimimme osaaminen kattaa visuaalisen suunnittelun niin digitaalisessa ympäristössä, printissä kuin tilassa, joten eri tyyppiset projektit tarjoavat työhön sisällöllistä vaihtelua. Pääasialliset vastuualueesi ovat Brand Design -projektien hallinta, niihin liittyvä tarjoustyö sekä kannattavuuden varmistaminen. Työpäiväsi koostuvat esimerkiksi tiiviistä yhteydenpidosta asiakkaidemme kanssa, projektien aikatauluttamisesta ja resursoinnista, projektitiimin yhteistyön koordinoinnista, projektikannattavuuksien seurannasta, tarjoustyöstä  ja tarvittaessa tuotannon töissä avustamisesta. Kuudennen monialainen, kokenut ja mukava tiimi auttaa sinua työssäsi onnistumisessa.  

 

Unelmiemme Project Managerilla olisi ainakin:
 • Vähintään muutaman vuoden kokemus projektijohtamisesta luovassa toimistossa ja suunnittelijoiden kanssa työskentelystä
 • Projektijohtamisen kautta saavutettu ymmärrys visuaalisesta suunnittelusta ja sen vaiheista monikanavaisesti niin digitaalisessa ympäristössä, printissä kuin tilassa
 • Vahvaa kokemusta asiakastyöstä ja yhteistyöstä niin digitaalisen kuin painetun tuotannon toteutuskumppaneiden  kanssa
 • Taitoa ja kokemusta hallinnoida kiiretilanteessa monen yhtäaikaisen projektin liikkuvat osaset ja tukea kärsivällisesti suunnittelijoita työssään
 • Proaktiivinen, tarkka ja napakka työskentelyote
 • Adoben yleisimpien suunnitteluohjelmistojen tuntemus ja painotekninen ymmärrys ehdottomasti plussaa
 • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen, ruotsin kielen vahva osaaminen ehdottomasti plussaa. Tiimin työkielenä on pääasiassa englanti.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään alansa palkituimpien suunnittelijoiden kanssa sekä asiakkaiden että alan huippujen arvostamassa toimistossa. Asiakaskuntamme edustaa monipuolisesti eri toimialoja, joukkoon mahtuu sekä tunnettuja brändejä että kasvavia startup-yrityksiä. Kunnianhimoisen tekemisen vastapainoksi uskomme sinun arvostavan Kuudennen lämmintä ilmapiiriä ja ihmisläheistä työskentelytapaa. Monialainen työporukkamme tarjoaa myös mahdollisuudet laajentaa omaa osaamistasi ja oppia alansa parhailta.

Project Managerina kotipesäsi on Helsingin toimistolla, arjessa työskentelemme toki joustavasti myös hybridinä.

Hae nyt

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Project Manager” osoitteeseen jobs@kuudes.com viimeistään 23.10.

 

Lisätietoja tehtävästä:
CEO Jari Danielsson (+358 40 730 9612) torstaina 13.10. kello 16–17 tai maanantaina 17.10. kello 14–15.30.

 

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Etenemme rekrytoinnissa alla olevan alustavan aikataulun mukaisesti, mutta saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita tapaamisiin jo hakuaikana. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä.

 

 • Viimeistään 26.10. kutsut tapaamisiin
 • Vko 43–44 tapaaminen toimitusjohtajan kanssa
 • Vko 44–45 tapaaminen tiimin kanssa
 • Vko 45 rekrytointipäätös

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi käsittelyn rekrytoinnin tietosuojaselosteen mukaisesti.


Kuudes on luova business design -toimisto. Autamme löytämään asiakaslähtöisiä liiketoimintamahdollisuuksia, kehittämään ja kaupallistamaan konsepteja sekä rakentamaan kansainvälisessä kilpailussa menestyviä brändejä. Helsingin ja Tukholman toimistoissamme työskentelee 40 luovaa ammattilaista monialaisissa tiimeissä. Ydinosaamistamme ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändinrakentaminen ja design.