Etsimme asiakkuusvastaavaa huolehtimaan digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvistä asiakkuuksistamme ja vauhdittamaan Kuudennen kasvua entisestään.  

Me kuudeslaiset autamme asiakkaitamme löytämään uusia kestävän kasvun mahdollisuuksia tämän päivän ja tulevaisuuden käyttäytymistä ymmärtämällä. Monialaisen joukkomme ydinosaamista ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändin rakentaminen ja design. Luomme asiakkaillemme kasvun mahdollisuuksia vahvistamalla haluttua asiakaskokemusta viemällä brändin sanoista teoiksi.  

Tunnistatko itsesi? 

Tässä roolissa huolehdit olemassa olevista asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvistä asiakkuuksista ja vastaat myynnistä tällä osa-alueella. Tiimimme osaaminen kattaa asiakaskokemuksen kehittämisen niin digitaalisissa kuin fyysisissäkin ympäristöissä, joten projektityypit tarjoavat työn sisältöön vaihtelua.

Työpäiväsi koostuvat esimerkiksi digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvän liiketoimintamme kehittämisestä, proaktiivisesta myyntityöstä olemassa oleville ja uusille asiakkaille, asiakasprojektien johtamisesta sekä kumppaniyhteistyöstä. Vastuullasi on tämän liiketoiminta osa-alueen tarjooman kehittäminen ja tuotteistaminen vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja kokonaisvaltaisen asiakastyytyväisyyden varmistaminen.

Tärkeimmät vastuualueesi ja työsi onnistumisen mittarit ovat asiakaskokemuskonsultoinnin asiakkuuksien ja myynnin kehitys. Kuudennen monialainen tiimi on suurin voimavarasi ja auttaa sinua asiakassuhteiden kehittämisessä sekä projektien onnistumisessa   

Toivomme sinun täydentävän porukkaamme ainakin seuraavanlaisella osaamisella:  

 • Usean vuoden kokemus asiakassuhteiden johtamisesta ja digitaalisiin asiakaskonsepteihin keskittyvän konsulttiliiketoiminnan myynnistä 
 • Vahva kokemus laajojen digitaaliseen asiakaskokemukseen liittyvien projektien johtamisesta  
 • Kokemus digitaalisen suunnittelun liiketoiminnan tuotteistamisesta  
 • Projektijohtamisen kautta saavutettu ymmärrys digitaalisen suunnittelun vaiheista, rooleista ja teknisestä toteutuksesta sekä insightin ja palvelumuotoilun tarjoamista mahdollisuuksia monikanavaisessa asiakaskokemuksen maailmassa  
 • Tunnistat uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja olet rohkea hyödyntämään niitä uusia asiakkuuksia hankkiessasi ja olemassa olevien vahvistamisessa 
 • Vahvasti myynnillinen tulosorientoitunut työote 
 • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen, ruotsin kielen vahva osaaminen ehdottomasti plussaa

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään asiakkuuksia hyvämaineisessa arvostetussa luovan alan asiantuntijaorganisaatiossa. Asiakaskuntamme edustaa monipuolisesti eri aloja, tunnettuja isoja brändejä sekä kasvavia startup-yrityksiä, joten pääset verkostoitumaan laajasti erilaisten yritysten edustajien kanssa.

Kunnianhimoisen tekemisen vastapainoksi uskomme sinun arvostavan Kuudennen lämmintä ilmapiiriä ja ihmisläheistä työskentelytapaa. Monialainen työporukkamme tarjoaa myös mahdollisuudet laajentaa omaa osaamistasi ja oppia alansa parhailta.

Client Leadina kuulut Helsingin toimiston porukkaan, mutta työskentelemme joustavasti hybridinä 

Hae nyt

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Client Lead, CX” osoitteeseen jobs@kuudes.com viimeistään 23.10.2022.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä kaupallinen johtaja Hanna Masalinilta (+358 40 350 7542) tiistaina 11.10. kello 9–11 tai maanantaina 17.10. kello 13–15 

Etenemme rekrytoinnissa alla olevan alustavan aikataulun mukaisesti ja ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä.  

 • Viimeistään 26.10. kutsut tapaamisiin  
 • Vko 44–45 tapaaminen kaupallisen johtajan Hannan ja toimitusjohtaja Jarin kanssa 
 • Vko 46 tapaaminen tiimin kanssa 
 • Vko 47 rekrytointipäätös 

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi käsittelyn rekrytoinnin tietosuojaselosteen mukaisesti.  


Kuudes on luova business design -toimisto. Autamme löytämään asiakaslähtöisiä liiketoimintamahdollisuuksia, kehittämään ja kaupallistamaan konsepteja sekä rakentamaan kansainvälisessä kilpailussa menestyviä brändejä. Helsingin ja Tukholman toimistoissamme työskentelee 40 luovaa ammattilaista monialaisissa tiimeissä. Ydinosaamistamme ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändinrakentaminen ja design.