Etsimme projektikoordinaattoria osaksi monialaisia designprojektejamme. 

Me kuudeslaiset autamme asiakkaitamme löytämään uusia kestävän kasvun mahdollisuuksia tämän päivän ja tulevaisuuden käyttäytymistä ymmärtämällä. Monialaisen joukkoomme ydinosaamista ovat asiakasymmärrys, strategiat ja innovointi sekä brändin rakentaminen ja design niin digitaalisissa kuin fyysisissä ympäristöissä. Toimimme yhtenä suurena tiiminä kahdessa toimistossa, Helsingissä ja Tukholmassa. 

Tunnistatko itsesi?  

Projektikoordinaattorina toimit osana Brand Design -tiimiämme ja varmistat yhdessä alansa parhaiden suunnittelijoiden kanssa, että projektimme onnistuvat odotusten mukaisesti. Pääasialliset vastuualueesi ovat Brand Design -projektien hallinta, ja työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi tiiviistä yhteydenpitoa asiakkaidemme kanssa, projektien aikatauluttamista ja resurssointia, projektitiimin yhteistyön koordinointia, yhteydenpitoa muihin toteutuskumppaneihin projektin aikana sekä tarjoustyötä. Kuudennen monialainen, kokenut ja mukava tiimi auttaa sinua työssäsi onnistumisessa.   

Unelmiemme Projektikoordinaattorilla olisi ainakin: 

  • Kokemusta projektihallinnasta, mielellään luovassa toimistossa ja suunnittelijoiden kanssa työskentelystä 
  • Taitoa ja kokemusta hallinnoida kiiretilanteessa monen yhtäaikaisen projektin liikkuvat osaset ja tukea kärsivällisesti suunnittelijoita työssään 
  • Proaktiivinen, tarkka ja napakka työskentelyote 
  • Intoa oppia uutta ja oma-aloitteinen ote työtehtäviin 
  • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen, ruotsin kielen vahva osaaminen ehdottomasti plussaa. Tiimin työkielenä on pääasiassa englanti. 

Arvostamme myös:  

  • Projektihallinnan kautta saavutettu ymmärrys visuaalisesta suunnittelusta ja sen vaiheista, erityisesti pakkaussuunnittelun osalta

Hae nyt 

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Projektikoordinaattoriosoitteeseen jobs@kuudes.comviimeistään 7.1.2024  

Lisätietoja tehtävästä:
Brand Design -tiimin vetäjältä Sonja Söderholm (+358 50 538 5804) torstaina 28.12. kello 12–13 tai keskiviikkona 3.1. kello 9–10. 

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä. 

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi käsittelyn rekrytoinnin tietosuojaselosteen mukaisesti.