Haluaisitko suorittaa korkeakouluopintojen harjoittelun kehittäen taitojasi alansa parhaimpien osaajien mukavassa seurassa oppien samalla monialaisen luovan business design -toimiston toiminnasta? Entäpä saada nimetyn mentorin, joka auttaa sinua osaamisesi kehittämisessä? Harjoitteluohjelmamme Trainee 6.0 antaa tähän loistavan mahdollisuuden.  

 Me kuudeslaiset autamme asiakkaitamme löytämään uusia kestävän kasvun mahdollisuuksia tämän päivän ja tulevaisuuden käyttäytymistä ymmärtämällä. Monialaisen joukkomme ydinosaamista ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändin rakentaminen ja design niin digitaalisissa kuin fyysisissä ympäristöissä. Nyt haluamme vahvistaa joukkoamme tulevaisuuden osaajalla ja etsimme traineeta palkalliseen noin viiden kuukauden mittaiseen harjoitteluun.  

Traineena päätehtäväsi on auttaa konsulttejamme asiakastarjouksissa ja projekteissa. Työn kautta saat kattavan kuvan asiakasymmärrys- ja strategiatyöstä ja osallistut monipuolisiin asiakasprojekteihin. Trainee tulee osaksi insight- ja strategiatiimiämme, mutta pääset monialaisen työskentelyn ja työn varjostuksen kautta perehtymään myös meidän muihin osaamisalueisiin. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi tarjousmateriaaleissa auttamista, analyysien ja yhteenvetojen kokoamista, fokusryhmien ja käyttäjäymmärryshaastattelujen käytännön järjestelyjä ja haastatteluja, kilpailun ja markkinan analysointia, kvantitatiivisten tutkimusten graafien rakentamista sekä palavereita. Harjoittelun kautta saatkin arvokasta kokemusta asiakasprojekteissa työskentelystä ja monialaisen luovan toimiston toiminnasta. Kuudennessa kaikille traineelle nimetään myös kokenut mentori, joka tukee ammatillista kehittymistäsi harjoittelun aikana. 

Koska kyseessä on trainee-tehtävä, emme luonnollisesti vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta seuraavat toiveet meillä olisi:

 • Sinulla on kesken olevat korkeakouluopinnot – kuten kauppatieteet, valtio-/yhteiskuntatieteet (sosiaalipsykologia, sosiologia ym.), palvelumuotoilu tai kuluttajaekonomia – tai olet juuri valmistunut, mutta oman alan työkokemus vielä puuttuu
 • Innostut ihmisten käyttäytymisen ymmärtämisestä ja haluat siksi kehittyä liiketoiminnan sekä kuluttajaymmärryksen osaajana 
 • Sinulla on opintoja kvantitatiivisista ja kvalitatiivisista tutkimusmetodeista ja ymmärrät laadukkaan analyysin ja tutkimuksen reunaehdot 
 • Työskentelet tarkan huolellisesti ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti 
 • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot 
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia 

Trainee 6.0 -harjoittelu on aina 5–6 kuukauden määräaikainen työsuhde ja työskentely on täysipäiväistä tai viikkotyötunnit voidaan sopia joustavasti traineen tilanteeseen sopivaksi. Toivomme kuitenkin, että pystyt työskentelemään vähintään kolmena päivänä viikossa. Haluamme tarjota myös harjoittelijoille työtehtävän vaatimustason mukaisen palkan työsuhde-etuineen. Tehtävän palkkaus määräytyy aikaisemman työkokemuksen, osaamisen, opintojen vaiheen ja sovittujen työtuntien mukaan.

Innostuitko tästä mahdollisuudesta? Laitathan meille hakemuksesi viimeistään maanantaina 9.1. Lähetä viestisi otsikolla ”Trainee 6.0” osoitteeseen jobs@kuudes.com.  

Voit kysyä lisätietoja Head of Strategy Matti Lehdolta puhelimitse (+358 50 36 049 36) tiistaina 3.1. kello 16–18 tai keskiviikkona 4.1. klo 11–13. 

Alta löydät alustavan rekrytointiaikataulun. Ilmoittamme jokaisessa vaiheessa myös niille, jotka eivät tällä kertaa tule valituksi seuraavaan vaiheeseen. Joululomien vuoksi vastaamme hakemuksiin 2.1. jälkeen.

Viimeistään 11.1. kutsut haastatteluihin
Vko 3–4 haastattelu tiiminvetäjä Matin kanssa
Vko 4–5 tiimin tapaaminen ja rekrytointipäätös
Aloitus tehtävässä helmikuussa 

Trainee 6.0 tiivistettynä:

 • Palkallinen 5–6 kk määräaikainen työsuhde 
 • Itsenäistä avustavaa työskentelyä Kuudennen kokeneiden ammattilaisten tukemana 
 • Nimetty kotitiimi, mutta työn kautta tutustuminen monialaiseen tekemiseen ja monipuolisesti erilaisiin asiakkuuksiin
 • Nimetty mentori tukemaan ammatillista kehittymistä 
 • Samat työsuhde-edut ja työvälineet kuin muillakin Kuudennen työntekijöillä  
 • Palkkaus perustuen osaamiseen, opintojen vaiheeseen, aikaisempaan työkokemukseen ja tehtäviin työtunteihin 
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus