Etsimme luovaan monialaiseen joukkoomme palvelumuotoilijaa, joka innostuu kaupallisen liiketoiminnan kehittämisestä ja mahdollisuudesta luoda asiakkaillemme kestävää kasvua poikkeuksellisen hyvien palveluiden ja asiakaskokemusten kautta.

Me kuudeslaiset autamme asiakkaitamme löytämään uusia kestävän kasvun mahdollisuuksia tämän päivän ja tulevaisuuden käyttäytymistä ymmärtämällä. Monialaisen joukkomme ydinosaamista ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändin rakentaminen ja design niin digitaalisissa kuin fyysisissä ympäristöissä. Toimimme yhtenä suurena tiiminä kahdessa toimistossa, Helsingissä ja Tukholmassa.

Toimit osana palkittua palvelumuotoilutiimiämme, jonka toimintatavoille ominaista on pitää muotoilutyön keskiössä sekä loppukäyttäjän tarpeet että asiakkaan brändi. Päätehtävänäsi on luoda asiakkaillemme toimivia ja mieleenpainuvia kaupallisia palvelukonsepteja, kehittää asiakasorganisaatioiden toimintamalleja sekä toimia asiakkaidemme suuntaan innostavana oppaana asiakaslähtöisessä kehittämisessä. Lisäksi tarjoustyöhön osallistuminen on keskeinen osa työtäsi.

Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ymmärrystä ja kokemusta kaupallisten palveluiden kehittämisestä palvelumuotoilun keinoin erilaisiin liiketoimintaympäristöihin. Palvelumuotoilijana toimit projekteissamme osana monialaista tiimiä ja pääset luomaan uutta yhdessä strategien, graafisten suunnittelijoiden, digisuunnittelijoiden ja sisustusarkkitehtien kanssa.

Asiakaskuntamme edustaa monipuolisesti eri toimialoja, joukkoon mahtuu sekä tunnettuja brändejä että kasvavia startup-yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Suunnittelemamme palvelukonseptit koskettavat usein sekä fyysisiä että digitaalisia palveluita. Projektien vaihtelevuus sekä monialaisen tiimin kanssa toimiminen tuo työhön monipuolisuutta ja tarjoaa loistavia mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamistasi.

Unelmiemme palvelumuotoilijalla olisi ainakin…

 • Usean vuoden kokemus palvelumuotoilijana toimimisesta konsulttiroolissa tai oman organisaation sisällä
 • Vahva kokemus kaupallisen liiketoiminnan kehittämisestä palvelumuotoilun keinoin ja palvelukonseptien luomisesta sekä digitaalisiin että fyysisiin ympäristöihin
 • Erinomainen palvelumuotoilumetodologian tuntemus ja näyttöjä tuloksellisesta käytäntöön soveltamisesta
 • Kyky kiteyttää ja soveltaa monipuolista asiakasymmärrystä suunnittelutyössä
 • Kokemusta monialaisen suunnittelutiimin jäsenenä työskentelystä ja projektien johtamisesta
 • Taito fasilitoida työpajoja innostavasti ja osallistavasti
 • Kyky tuottaa visuaalisesti selkeitä ja viimeisteltyjä esityksiä, jotka tuovat luodut palvelukonseptit eloon
 • Suomen ja englannin kielen sujuva osaamimnen
 • Visuaalisten suunnitteluohjelmien osaaminen ja kyky visualisoida laadukkaasti prosesseja, palvelupolkuja ja projektien lopputuotoksia katsotaan ehdottamasti vahvaksi plussaksi

Palvelumuotoilutiimimme koostuu rautaisista ammattilaisista ja olemme vakiinnuttaneet asemamme, mutta olemme jatkuvasti valmiita kehittämään toimintatapojamme. Palvelumuotoilun saralla töitämme on palkittu mm. Fennia-palkinnolla, Vuoden Huipuissa ja työmme on myös sijoitettu maailman 12 parhaan palvelumuotoiluprojektin joukkoon.

Kunnianhimoisen tekemisen vastapainoksi uskomme sinun arvostavan Kuudennen lämmintä ilmapiiriä ja ihmisläheistä suunnittelutapaa. Työskentelemme joustavasti luovana yhteisönä toisiamme kunnioittaen.

Palvelumuotoilijana kotipesäsi on Helsingin toimistolla, arjessa työskentelemme toki joustavasti myös hybridinä.

Hae nyt

Lähetä hakemuksesi otsikolla “Palvelumuotoilija” osoitteeseen jobs@kuudes.com viimeistään 27.11.2022.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palvelumuotoilutiimin tiiminvetäjältä Katariina Tikkalalta (+358 50 564 7697) torstaina 17.11. klo 10-12 tai keskiviikkona 23.11. klo 13-15.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Etenemme rekrytoinnissa alla olevan alustavan aikataulun mukaisesti. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä.

 • Viimeistään 28.11. kutsut tapaamisiin 
 • Vko 48-49 Ensimmäinen tapaamiskierros
 • Vko 49 Kevyt välitehtävä
 • Vko 50 Tiimitapaaminen
 • Vko 51 Rekrytointipäätös
 • Töiden aloitus tammi-helmikuussa

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi käsittelyn rekrytoinnin tietosuojaselosteen mukaisesti.


Kuudes on luova business design -toimisto. Autamme löytämään asiakaslähtöisiä liiketoimintamahdollisuuksia, kehittämään ja kaupallistamaan konsepteja sekä rakentamaan kansainvälisessä kilpailussa menestyviä brändejä. Helsingin ja Tukholman toimistoissamme työskentelee 40 luovaa ammattilaista monialaisissa tiimeissä. Ydinosaamistamme ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändinrakentaminen ja design.