Uusia kansainvälisiä mahdollisuuksia

Tavoitteemme on luoda kestävää​ kasvua. Autamme löytämään asiakaslähtöisiä liiketoimintamahdollisuuksia, kehittämään ja kaupallistamaan konsepteja sekä rakentamaan brändejä kansainvälisille markkinoille.

 

Ole yhteydessä

  • Perustettu Helsingissä 2004
  • Olemme auttaneet kansainvälistyviä yrityksiä Tukholmassa vuodesta 2017

Intohimomme on auttaa yrityksiä globaaleille markkinoille 

Vuodesta 2017 asti tiimimme Tukholmassa on työskennellyt kansainvälisten brändien kanssa. Meille on kunnia-asia olla myös suomalaisten brändien luotettu kumppani maailmalla. Osaamme tunnistaa yritystemme erityishaasteet, ja suhteuttaa kuluttajakäyttäytymisen eroja kotimaahan.

On ilo työskennellä sellaisten yritysten kanssa, joiden rima on kansainvälisesti korkealla. Alla esimerkkejä projekteista, joissa Kuudennen Tukholman tiimi on auttanut suomalaisia brändejä menestykseen Pohjoismaissa ja globaalisti. 

Kokenut tiimimme auttaa ottamaan uuden markkinan haltuun

Tarjoamme

  • Kuluttajaymmärrys ja validointi 
  • Markkinatutkimus 
  • Inspiroivat trendisafarit paikallisessa ympäristössä  
  • Go-to-market –strategia 
  • Konseptisuunnittelu markkinan tarpeeseen 
  • Brändin, tuotteen tai palvelun lokalisointi 

Pohjaamme tutkittuun tietoon ja vahvaan näkemykseenLähestymistapamme tuo luovuuden ja ihmistieteet mukaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Ruotsalaisten kuluttajien ja markkinan syväosaaja

Meillä on vahva osaaminen Ruotsin markkinasta ja ruotsalaisen kuluttajien tarpeista. Oma Tiedostava Kuluttaja -tutkimuksemme on luonut syvää ymmärrystä ruotsalaisiin kohderyhmiin vuodesta 2017.

Tiesitkö, että Suomi on poikkeuksellinen markkina?

Mistä johtuu, että kotimaisista menestystarinoista harvoin tulee kansainvälisiä hittejä? Kuudennen Insight Specialist Terhi Hyvönen kertoo, miksi asiakasymmärryksen keräämiseen kannattaa panostaa jo ennen kansainvälisille markkinoille kiirehtimistä.

Lue kirjoitus

Haluatko keskustella lisää?

Michael Biaudet

Country Manager Sweden, Senior Strategist

+46 702 605 248

Ole yhteydessä