Kuudes Next

Työpajat 2022

Tervetuloa mukaan Kuudes Next -tapahtumasarjaan

Tapahtumasarjan osissa käymme läpi tulevaisuuden skenaarioita ja kuluttajatrendejä eri toimialoja koskettavien teemojen kautta. Tapahtumissa opit tuntemaan ennakoinnin tuomia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehitystyössä niin asiantuntijoidemme puheenvuorojen kautta kuin konkreettisessa työpajassa, jossa tutustut ennakoinnin työkaluihin käytännön tasolla. Samalla saat mahdollisuuden verkostoitua oman toimialasi muiden edustajien kanssa.

 

Kuudes Next -tapahtumat on aina suunniteltu tietyn toimialan tai teeman ympärille, vastaamaan kyseisen aiheen kanssa työskentelevien ammattilaisten ja yritysten tarpeisiin. Jokaiseen tapahtumaan mahtuu mukaan 30 ensimmäistä ilmoittautunutta. Voit ottaa yrityksestäsi mukaan itsesi lisäksi myös muita osallistujia, mutta huomioithan, että jokaisen tulee ilmoittautua tapahtumaan erikseen itse. Tapahtumiin voi osallistua sekä paikan päällä että Teams-yhteyden päästä. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Kuudes Next -tapahtumakalenteri

Ke 1.6. klo 9-11 Hyvinvoinnin uudet fokukset

Tähän tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.

Ti 14.6. klo 9-11 Matkailua vuoteen 2030

Tähän tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.

Ke 24.8. klo 9-11 Tulevaisuuden aktiivinen kansalainen Ilmoittaudu tästä 

Viimeinen ilmoittautumispäivä ke 17.8.

To 25.8. klo 9-11 Arjen ja asumisen unelmia Ilmoittaudu tästä

Viimeinen ilmoittautumispäivä to 18.8.

Mitä Kuudes Next -tapahtuma pitää sisällään?

Kesto
Kuudes Next -tapahtuman virallinen osuus kestää 2 tuntia klo 9-11 välillä. Paikan päällä osallistuville tarjoilemme herkullista aamiaista klo 8.30 alkaen.

Paikka
Tapahtumiin voi osallistua sekä paikan päällä että Teams-yhteyden päästä. Järjestämme tapahtumat toimistollamme Helsingin Punavuoressa, osoitteessa Tehtaankatu 27-29, 00150 Helsinki. Voit saapua toimistollemme tapahtuma-aamuna klo 8.30 alkaen.

Työskentelytavat
Kuudes Next -tapahtumiin kuuluu ennakoinnin ja tulevaisuuden tutkimuksen esittely, jossa kuulet toimialaasi koskevista tulevaisuuden muutosvoimista ja trendeistä Kuudennen ennakoinnin ja asiakastutkimuksen asiantuntijoiden esittämänä. Alustuksen jälkeen siirryt työskentelemään ennakoinnin parissa työpajamaisesti pienryhmässä, jossa tutustutte yhdessä ennakoinnin työkaluihin käytännössä tehtävien kautta.

Kuudes Next -tapahtumat ovat maksuttomia. 

Mikä on Kuudes Next?

Kuudes Next on ennakointimalli kestävän kasvun rakentamiseen

Me Kuudennella uskomme, että avain tulevaisuuden menestykseen syntyy ihmisten ymmärtämisestä. Kuudes Next on ennakointimallimme, joka on suunniteltu kirittämään yrityksen strategiatyötä ja varmistamaan, että tehdyt päätökset luovat arvoa sekä asiakkaille että yritykselle myös pidemmällä aikavälillä. Lue lisää täältä.