Designtoimisto Kuudes auttaa LähiTapiolaa muutoksessa vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ja ennaltaehkäiseviä terveyden, turvallisuuden sekä talouden palveluita.

Kuudennen työparina prosessissa on it-talo TCS, joka on yksi maailman johtavista toimijoista alallaan. Yhdessä yritysten tavoitteena on toteuttaa vallankumouksellista asiakaskokemusta etenkin digitaalisissa kanavissa. Kuudes vastaa käyttöliittymäsuunnittelun ja palvelumuotoilun luovasta johdosta sekä käytännön suunnittelusta, kun taas TCS:n vastuulla on suunnitelmien tekninen toteutus.

– Olemme luomassa aivan uudenlaista yhtiötä ja palvelukokonaisuutta. Se vaatii myös toisenlaisia keinoja kuin mihin olemme tottuneet. Kuudes on tuonut meille kokonaisvaltaista näkemystä siitä, millaista digitaalista asiakaskokemusta haluamme luoda, kertoo LähiTapiolan digijohtaja Petri Vuorinen.

Yhteistyöhön kuuluu muun muassa henkilöasiakkaiden digitaalisen asiointikanavan uudistus sekä täysin uudenlaisten innovaatioiden kehittämistä. Lisäksi Kuudes on myös auttanut uudistamaan LähiTapiolan digitaalisen strategian, joka määrittää yhtiön toiminnan suuntaviivat digitaalisissa kanavissa.

– LähiTapiola on lähtenyt rohkeasti ja kunnianhimoisesti kohti suurta muutosta. Olemme Kuudennessa parhaimmillamme juuri tämänkaltaisissa transformaatioissa, joissa autamme yrityksiä uudistumaan asiakaslähtöisten palveluinnovaatioiden ja luovan suunnittelun avulla, oli kyse sitten digitaalisista tai fyysisistä kanavista, toteaa Kuudennen toimitusjohtaja Jari Danielsson.