Miltä näyttää kuluttamisen tulevaisuus Pohjanlahden molemmin puolin? Mihin Ruotsin markkinalla toimivan kannattaa seuraavaksi panostaa? Kun naapurissa on jatkettu elämää lähes tuttuun tapaan, ja meillä lukittauduttu neljän seinän sisälle, heijastelevatko vaihtelevat strategiat myös kulutukseen?
  .
Kuudennen Tiedostava kuluttaja muutoksessa -pulssitutkimuksen toisessa vaiheessa selvitettiin miten ruotsalaisten näkemys omasta kuluttamisestaan on muuttunut, ja toisaalta miten suomalaisten tilanne on elänyt poikkeustilan alkuviikkojen jälkeen. Toisen kierroksen tuloksista voi jo päätellä, kuinka syväksi kuluttajien epävarmuus käy ja mitä pysyviä muutoksia pohjoismaisessa arjessa tapahtuu.
  .
Tutkimuksen perusteella voidaan tunnistaa kummallakin markkinalla voimistuvia kulutustrendejä ja ilmiöitä sekä niiden tarjoamia liiketoimintamahdollisuuksia. Vahvan pohjan tuloksille antaa Kuudennen Tiedostava kuluttaja -tutkimushanke, joka on perehtynyt ihmisten asenteisiin ja arvoihin jo vuosikymmenen ajan.

Pulssitutkimuksen tulokset julkistetaan webinaarissa tiistaina 16.6. klo 8.30–10.00.

  .
Webinaari sopii sinulle, joka…
  • kehität uusia tuotteita tai palveluita
  • etsit uusia liiketoimintamahdollisuuksia
  • olet suuntaamassa Ruotsin markkinalle
  • haluat ymmärtää paremmin asiakkaitasi

Puhumassa Kuudennen asiantuntijat:
Sini Hynynen, Head of Insight
Saara Järvinen, Senior Insight Strategist
Jari Danielsson, CEO

Webinaari järjestetään Zoom-palvelun kautta. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet webinaariin liittymisestä tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Nähdään linjoilla!

Tiedostava kuluttaja on Kuudennen laaja tutkimushanke, joka paneutuu kuluttajien arvoihin, asenteisiin ja motiiveihin. Käytämme sitä käytännönläheisenä segmentointityökaluna muotoillessamme kilpailuetua rakentavia strategioita sekä innovatiivisia tuote- ja palvelukonsepteja. https://kuudes.com/tiedostavakuluttaja/