Suomen johtaviin tukkutoimijoihin lukeutuva Wihuri Metro-tukku avaa ensi vuonna uuden lippulaivatukun historialliselle Konepajan alueelle Helsinkiin. Lippulaivatukun lisäksi Wihuri Metro-tukku uudistaa myös muut ravintolatukkunsa ympäri Suomen. Suunnittelukumppanina uudistuksessa toimii Kuudes.

Kuudennen ja Wihuri Metro-tukun tiivis yhteistyö on jatkunut jo reilun kahden vuoden ajan. Työ alkoi uuden, ravintola-alaan keskittyvän strategian työstämisellä ja on jatkunut sen jälkeen strategian mukaisten konseptien suunnittelulla. Uudet konseptit otetaan käyttöön portaittain tämän ja tulevien vuosien aikana. 

Nyt julkistettu historialliseen kokoonpanohalliin rakentuva lippulaivatukku palvelee kaupungin ravintoloitsijoita toimialan perinteistä poikkeavalla kokonaisuudella. Lippulaivatukusta tulee osa Konepajan ruokakulttuurin keskittymää ja tapahtumakeskusta. 

Lippulaivatukun lisäksi Kuudes toimii suunnittelukumppanina ravintolatukkujen uudistamisessa ympäri Suomen. Uuden konseptin suunnittelutyöhön on otettu mukaan myös paikallisia ravintola-alan toimijoita. Lopputulos tuleekin vastaamaan entistä paremmin ravintolatoimialan ja ravintoloitsijoiden muuttuviin tarpeisiin.  

Lue lisää Wihuri Metro-tukun uudesta lippulaivatukusta täältä.