Brändi- ja designtoimisto Kuudes Helsinki etsii kokenutta, ennakkoluulotonta ja idearikasta sisustusarkkitehtia suunnittelemaan kaupallisia tiloja.

Etsimme henkilöä, joka palaa halusta luoda erottuvia ja puhuttelevia liiketiloja, myymälöitä, julkisia tiloja ja toisinaan jopa kokonaisia ostoskeskuksia. Siis itsenäistä tekijää, joka auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa luomalla vaikuttavia asiakaskokemuksia. Odotamme vähintään viiden vuoden työkokemusta ja sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä tehtävä  vaatii itsenäistä otetta viedä projekteja eteenpäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kuudennella pääset tekemään töitä Pohjoismaiden parhaiden poikkitieteellisten tiimien kanssa. Työparinasi ovat eturivin brändistrategit, palvelumuotoilijat ja luovat suunnittelijat. Meille kaupallinen tila on paljon muuta kuin vain seiniä ja kalusteita, se on osa laajempaa konseptia. Siksi etsimmekin särmää suunnittelijaa, joka osaa ajatella isosti.

Jos et ole vielä tutustunut Kuudennen kädenjälkeen, käy kurkkaamassa viimeaikaisia töitämme, kuten Alkon uutta myymäläkonseptia, Easton Helsinki -kauppakeskusta tai Pasta Box -ravintoloita. Meillä on parhaillaan kiinnostavia projekteja käynnissä, joten saat kääriä hihat heti ensimmäisenä päivänä.

Hae nyt:

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jobs@kuudes.com mahdollisimman pian, viimeistään 10. joulukuuta. Kirjoitathan osoiteriville “Sisustusarkkitehti”, jotta löydämme helposti oikeat hakemukset joukosta.


Kuudes on pohjoismainen brändi- ja designtoimisto, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Tukholmassa. Toimisto yhdistää syvällisen kuluttajaymmärryksen, strategisen suunnittelun ja puhuttelevan designin yli 40 asiantuntijan monitieteisen tiimin voimin.

Pasta Box

Alko Töölöntori