Pohjoismainen designtoimisto Kuudes etsii Helsingin toimistolleen ennakkoluulotonta ja idearikasta sisustusarkkitehtia. Työtämme on luoda yhtenäisiä asiakaskokemuksia digitaalisessa ja fyysisessä ympäristössä. Osana retail-tiimiämme pääset toteuttamaan tätä tehtäväämme suunnittelemalla maailmanluokan konsepteja ja tiloja.

Etsimämme sisustusarkkitehti palaa halusta luoda erottuvia ja puhuttelevia liiketiloja, myymälöitä, julkisia tiloja ja toisinaan jopa kokonaisia kauppakeskuksia. Odotamme vähintään kolmen vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä ja työpiirustusten laadinnasta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Olet taitava piirtäjä, ja AutoCAD on sinulle jokapäiväinen tuttu työkalu. Ennen kaikkea odotamme, että olet reipas tekijätyyppi, joka solahtaa muitta mutkitta osaksi poikkitieteellistä porukkaamme.

Me olemme 40 ammattilaisen tulevaisuuteen katsova ja kansainvälinen joukko. Uskomme vahvaan asiakasymmärrykseen ja poikkitieteellisiin tiimeihin. Kuudennella työpareinasi ovatkin eturivin brändistrategit, asiakasymmärryksen ammattilaiset, palvelumuotoilijat ja luovat suunnittelijat.

Jos et ole vielä tutustunut Kuudennen kädenjälkeen, käy kurkkaamassa viimeaikaisia töitämme, kuten Suomalaisen Kirjakaupan lippulaivamyymälää, Allegro-junien uudistusta, Töölöntorin Alkon erikoismyymälää tai NOMARTin design-showroomia.

Hae nyt:

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jobs@kuudes.com viimeistään 13.1.2019. Kirjoitathan osoiteriville “Sisustusarkkitehti”, jotta löydämme helposti oikeat hakemukset joukosta.

Lisätietoja tammikuussa antaa designjohtaja Janne Kupiainen (janne.kupiainen@kuudes.com)