Haluaisitko suorittaa korkeakouluopintojen harjoittelun kehittäen taitojasi alansa parhaimpien osaajien mukavassa seurassa ja oppia samalla monialaisen luovan business design toimiston toiminnasta? Entäpä saada nimetyn mentorin, joka auttaa sinua osaamisesi kehittämisessä? Harjoitteluohjelmamme Trainee 6.0 antaa tähän loistavan mahdollisuuden 

Me kuudeslaiset autamme asiakkaitamme löytämään uusia kestävän kasvun mahdollisuuksia tämän päivän ja tulevaisuuden käyttäytymistä ymmärtämällä. Monialaisen joukkomme ydinosaamista ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändin rakentaminen ja design niin digitaalisissa kuin fyysisissä ympäristöissä. Nyt haluamme vahvistaa joukkoamme tulevaisuuden osaajalla ja etsimme palvelumuotoilun traineeta palkalliseen noin kuuden kuukauden mittaiseen harjoitteluun.

Palvelumuotoilun traineena päätehtäväsi on auttaa palvelumuotoilijoitamme asiakastarjouksissa ja projekteissa. Työn kautta syvennät ymmärrystäsi palvelumuotoilijan monipuolisesta työstä ja osallistut vaihteleviin asiakasprojekteihin. Traineelle nimetään aina oma ”kotitiimi”, mutta pääset monialaisen työskentelyn ja työn varjostuksen kautta perehtymään myös meidän muihin osaamisalueisiin. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi tarjousmateriaalien koostamista ja viimeistelyä, asiakasymmärryksen keräämistä, työpajojen käytännön järjestelyitä ja materiaalien suunnittelua sekä asiakasprojektien yhteenvetojen visualisointia ja palavereita. Harjoittelun kautta saatkin arvokasta kokemusta asiakasprojekteissa työskentelystä ja monialaisen luovan toimiston toiminnasta. Kuudennessa jokaiselle traineelle nimetään myös kokenut mentori, joka tukee ammatillista kehittymistäsi harjoittelun aikana.

Koska kyseessä on trainee-tehtävä, emme luonnollisesti vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta seuraavat toiveet meillä olisi:

 • Sinulla on kesken olevat tehtävän kannalta relevantit yliopisto- tai ammattikorkeakouluopinnot (esim. Service design, Muotoilija) tai olet juuri valmistunut, ja kaipaat oman alan kokemusta
 • Sinulla on opintoja palvelumuotoilun metodeista
 • Hallitset visuaalisen suunnittelun ohjelmat ja olet kykenevä tuottamaan selkeää visuaalista materiaalia (esim. kuvitukset, käyttöliittymät, työpajapohjat)
 • Sinulla on kyky ja into tehdä visuaalisesti selkeitä ja viimeisteltyjä PowerPoint-esityksiä, jotka tuovat luodut palvelukonseptit eloon
 • Olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tiedät, mitä tarkoittaa asiakaslähtöinen työote
 • Sinulla on vahva into kehittää omaa osaamista ja ymmärrys omista kehitystarpeista
 • Sinulla on kiinnostusta luovassa toimistossa työskentelyä kohtaan ja halu työskennellä osana monialaista tiimiä
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia

Trainee 6.0 -harjoittelu on aina 5–6 kuukauden määräaikainen työsuhde ja viikkotyötunnit voidaan sopia joustavasti traineen tilanteeseen sopivaksi. Toivomme kuitenkin, että pystyt työskentelemään keskimäärin vähintään 20 tuntia/viikko. Haluamme tarjota myös traineelle työtehtävän vaatimustason mukaisen palkan työsuhde-etuineen. Tehtävän palkkaus määräytyy aikaisemman työkokemuksen, osaamisen, opintojen vaiheen ja sovittujen työtuntien mukaan. Tehtävässä on mahdollista tehdä etätöitä ja luonnollisesti annamme sinulle käyttöön tarvitsemasi työvälineet.

Trainee 6.0 tiivistettynä:

 • Palkallinen 5–6 kk määräaikainen työsuhde
 • Itsenäistä avustavaa työskentelyä Kuudennen kokeneiden ammattilaisten tukemana
 • Nimetty kotitiimi, mutta työn kautta tutustuminen monialaiseen tekemiseen ja monipuolisesti erilaisiin asiakkuuksiin
 • Nimetty mentori tukemaan ammatillista kehittymistä
 • Samat työsuhde-edut ja työvälineet kuin muillakin Kuudennen työntekijöillä
 • Palkkaus perustuen osaamiseen, opintojen vaiheeseen, aikaisempaan työkokemukseen ja tehtäviin työtunteihin
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus
 • Vuosittainen trainee -ohjelma, jonka avoimet paikat vaihtelevat tarpeen mukaan. Nyt etsinnässä Insight ja palvelumuotoilun trainee

Hae nyt

Innostuitko tästä mahdollisuudesta? Laitathan meille hakemuksesi portfolion kera viimeistään 8.12. Toivomme, että annat esimerkkejä portfoliosi avulla palvelumuotoilun ja visuaalisen suunnittelun osaamisestasi. Lähetä viestisi otsikolla ”Palvelumuotoilun trainee” osoitteeseen jobs@kuudes.com. 

Voit kysyä lisätietoja Chief People Officer Heljältä puhelimitse (050 3655 741) torstaina 2.12 kello 14-16.

Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana. Alta löydät alustavan rekrytointiaikataulun. Ilmoitamme jokaisessa vaiheessa myös niille, jotka eivät tällä kertaa tule valituksi seuraavaan vaiheeseen.

 • Viimeistään 10.12. kutsut haastatteluihin
 • Vko 50 haastattelu Service Design tiiminvetäjän Katariinan kanssa
 • Vko 50-51 itsenäisesti tehtävä kevyt visuaalinen tehtävä ohjeistuksen mukaan
 • Vko 2 tiimin tapaaminen ja rekrytointipäätös
 • Töiden aloitus tammi-helmikuussa

Kuudes on luova business design -toimisto. Autamme löytämään asiakaslähtöisiä liiketoimintamahdollisuuksia, kehittämään ja kaupallistamaan konsepteja sekä rakentamaan kansainvälisessä kilpailussa menestyviä brändejä. Helsingin ja Tukholman toimistoissamme työskentelee 40 luovaa ammattilaista monialaisissa tiimeissä. Ydinosaamistamme ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändinrakentaminen ja design.

Löydät rekrytoinnin tietosuojaselosteemme täältä.