Miten suomalaisesta ruuasta rakennetaan kansainvälinen menestystarina?

Vuoden tärkein ja inspiroivin tapahtuma ruoka-alan vaikuttajille

Kuudennen järjestämä Nordic Food Branding 2017 tuo syyskuussa Suomeen elintarvikealan huippunimiä Euroopasta. Arun Prabhu on Arlan innovaatiojohtajana lanseerannut useita maailmanlaajuisia menestystuotteita. Magnus Leydner on ravintola- ja valmisruokakonsepti Beijing8:n toimitusjohtaja, joka on aiemmin ollut johtotehtävissä McDonald’silla Yhdysvalloissa ja Pohjoismaissa. Brett Donahay on brittiläisen Eatbigfishin strategiajohtaja, joka on tehnyt töitä maailman maineikkaimpien brändien, kuten H&M:n ja Pepsin kanssa. Kalle Freese mullisti ensin kahvikulttuuria Helsingissä ja jatkaa nyt työtään Piilaaksossa.

Tapahtumassa he jakavat omat näkemyksensä siihen, miten suomalaiset ruokayritykset voivat designin avulla kansainvälistyä ja kasvaa kannattavasti. Luvassa on innostavia puheenvuoroja ruokamarkkinan rajuista muutoksista, valmisruoan kasvupotentiaalin tunnistamisesta ja kuluttajaymmärryksen tärkeydestä globaaleilla markkinoilla. Kuudes esittelee tutkittua tietoa kuluttajien ostokäyttäytymisestä ja oppeja voittajabrändien rakentamiseen. Samalla nautimme Brondan herkullisesta aamiaisesta.

Nordic Food Branding 2017 -aamiasseminaarin järjestää pohjoismainen brändi- ja designtoimisto Kuudes, joka on Suomen johtava ruokabrändien ja -konseptien rakentaja. Kuudennen 40 suunnittelijaa Helsingissä ja Tukholmassa yhdistävät syvällisen kuluttajaymmärryksen, brändinrakennuksen, palvelumuotoilun ja puhuttelevan designin.

 

Nordic-foodbranding-seminar-osta-liput-18-18

Nordic Food Branding 2017

Tiistaina 26.9.2017 klo 8.30–11.00
Bronda, Eteläesplanadi 20, Helsinki
Lippu 150 € + alv. 24 %
Tilaisuus on suomen- ja englanninkielinen.

Puhujat

Arun Prabhu

Global Category Director, Arla

Arun Prabhu toimii Arlalla globaalina kategoriajohtajana. Hän on sarjainnovaattori ja mies usean ison idean takana. Mainosmaailmasta ponnistanut Prahbu on ollut lanseeramassa mm. Starbucksin ready-to-drink -jääkahveja, Arlan Baby&Me -sarjaa sekä Skyriä.

Magnus Leydner

CEO, Beijing8

Beijing8 on nopeasti kasvanut, kiinalaisia dumplingseja sekä teetä myyvä ravintola- ja kauppakonsepti, joka toimii Ruotsissa, Italiassa, Ranskassa ja Suomessa. Leydner aloitti yhtiön toimitusjohtajana joulukuussa 2016 toimittuaan sitä ennen pitkään McDonald’silla johtotehtävissä. “Think like a brand, act like a retailer” on hänen johtavia ohjenuoriaan myös Beijing8:n johdossa.

Brett Donahay

Strategy Director, Eatbigfish

Eatbigfish on brittiläinen konsulttitoimisto, joka on erikoistunut haastajabrändien rakentamiseen. Toimiston strategiajohtajana Donahay on työskennellyt lukuisten kansainvälisten ruoka- ja juomabrändien kanssa, kuten Pepsin, Lipton Ice Tean, Carlsbergin, Milkan ja Unileverin kanssa. Suuryritysten lisäksi hän on tottunut sparraamaan yrityksiä, joilla on suuret tavoitteet, mutta vielä pienet resurssit. Donahayn filosofia onkin: do more with less.

Kalle Freese

Co-Founder, Sudden Coffee

Maailman 9. parhaana baristana palkittu Kalle Freese tuli tunnetuksi Helsingissä mainetta niittäneestä Freese Coffeesta. Nyt hän taistelee paremman kahvin puolesta Piilaaksossa, jossa hänen perustamansa Sudden Coffee -palvelu luo helppoja mutta herkullisia kahvikokemuksia kiireisille kaupunkilaisille.

Kysy lisää:

Niina Hietalahti

Strategist, Food Concepts

+358 50 666 74

Jari Danielsson

CEO, Kuudes Nordic

+358 40 730 9612