Haluamme löytää B2B-myynnin ammattilaisen vahvistamaan monialaista luovaa joukkoamme ja vauhdittamaan Kuudennen kasvua entisestään. 

Me kuudeslaiset autamme asiakkaitamme löytämään uusia kestävän kasvun mahdollisuuksia tämän päivän ja tulevaisuuden käyttäytymistä ymmärtämällä. Monialaisen joukkomme ydinosaamista ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändin rakentaminen ja design niin digitaalisissa kuin fyysisissä ympäristöissä. Toimimme yhtenä suurena tiiminä kahdessa toimistossa, Helsingissä ja Tukholmassa. Tavoitteenamme on saada osaamisemme yhä useamman yrityksen käyttöön ja tämän saavuttamiseksi on aika täydentää tiimiämme B2Bmyynnin osaajalla.

Tunnistatko itsesi? 

New Business Managerina päätehtäväsi on uusasiakashankinta ja myynnin suunnittelu sekä Helsingissä että Tukholmassa. Ennakoit markkinatilannetta ja myyntikontaktoit aktiivisesti mahdollisia uusia asiakkuuksia taloustavoitteet kirkkaana mielessäsi. Toimit osaltasi Kuudennen brändilähettiläänä uusien asiakkuuksien suuntaan kertoen supervoimistamme. Työsi tavoitteena on vahvistaa tunnettuuttamme ja kasvattaa asiakaskuntaamme vahvassa yhteistyössä markkinoinnin ja asiantuntijoidemme kanssa. Työssäsi pääset yhdistämään konkreettisen rahassa mitattavan myyntityön sekä strategisemman tason myyntiprosessien kehittämisen. Tehtävä on meillekin uusi, joten lopullisen toimenkuvan voimme muotoilla yhdessä osaamisesi mukaan.  

Unelmiemme New Business Manager on henkilö, jolla on: 

 • Relevanttia työkokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta asiantuntijapalveluiden myynnistä
 • Vahvasti tulosorientoitunut työote 
 • Rohkeutta kokeilla erilaisia myyntitapoja ja intoa kehittää myyntiprosesseja 
 • Vahvat projektinhallintataidot ja luontainen kyky verkostoitua 
 • Ymmärrys modernin B2B-myynnin työkaluista ja teknologioista 
 • Kiinnostusta luovaan konsulttiliiketoimintaan ja intoa oppia ymmärtämään sen arvo asiakkaillemme
 • Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen, ruotsin kielen vahva osaaminen ehdottomasti plussaa 

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään myyntiprosesseja hyvämaineisessa arvostetussa luovan alan asiantuntijaorganisaatiossa. Asiakaskuntamme edustaa monipuolisesti eri aloja, tunnettuja isoja brändejä sekä kasvavia startup-yrityksiä, joten pääset verkostoitumaan laajasti erilaisten yritysten edustajien kanssa.

Vaikka oletkin porukassamme ainoa laatuasi, et jää yksin, sillä toimit markkinointipäällikkömme työparina ja Kuudennen seniorikonsultit vastaavat kanssasi asiakkuuksien hankinnasta ja kasvattamisesta. Kunnianhimoisen tekemisen vastapainoksi uskomme sinun arvostavan Kuudennen lämmintä ilmapiiriä ja ihmisläheistä työskentelytapaa. Monialainen työporukkamme tarjoaa myös mahdollisuudet laajentaa omaa osaamistasi ja oppia alansa parhailta.  

New Business Managerina kuulut Helsingin toimiston porukkaan, mutta työskentelemme joustavasti hybridinä. Toivomme valitun henkilön pääsevän aloittamaan työt elokuussa 2022. 

Hae nyt

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”New Business Manager” osoitteeseen jobs@kuudes.com viimeistään 18.5.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Jari Danielssonilta puhelimitse (+358 40 730 9612) 10.5. kello 15–17 tai 12.5. kello 15–17.

Etenemme rekrytoinnissa alla olevan alustavan aikataulun mukaisesti ja ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä.

 • Viimeistään 20.5.: Kutsut tapaamisiin
 • Vko 21-22: Tapaaminen toimitusjohtajan kanssa
 • Vko 23-24: Tapaaminen tiimin kanssa
 • Vko 24: Rekrytointipäätös

 

Löydät rekrytoinnin tietosuojaselosteemme täältä. 


Kuudes on luova business design -toimisto. Autamme löytämään asiakaslähtöisiä liiketoimintamahdollisuuksia, kehittämään ja kaupallistamaan konsepteja sekä rakentamaan kansainvälisessä kilpailussa menestyviä brändejä. Helsingin ja Tukholman toimistoissamme työskentelee 40 luovaa ammattilaista monialaisissa tiimeissä. Ydinosaamistamme ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändinrakentaminen ja design.