Etsimme osaavalle ja kehittyvälle Digital Design -tiimillemme uutta tiiminvetäjää. Tässä tehtävässä yhdistyvät lähiesihenkilönä toimiminen, tiimin osaamisen vahvistaminen sekä innovatiivisten käyttäjälähtöisten palveluiden kehittäminen ja myynti asiakkaillemme. Lisäksi olet mukana operatiivisen johdon ja muiden tiiminvetäjien kanssa kehittämässä koko Kuudetta matkalla kohti Pohjoismaiden kiinnostavinta luovaa business design -toimistoa. 

Millaisia olemme?

Autamme asiakkaitamme löytämään uusia kestävän kasvun mahdollisuuksia tämän päivän ja tulevaisuuden käyttäytymistä ymmärtämällä. Luovuus, innovatiivisuus ja korkeatasoinen design ovat olennainen osa Kuudennen dna:ta. Monialaisen joukkomme ydinosaamista ovat asiakasymmärrys ja ennakointi, strategiat ja innovointi sekä brändin rakentaminen ja design niin digitaalisissa kuin fyysisissä ympäristöissä. Toimimme monialaisissa tiimeissä, joissa digitaalinen suunnittelu on osa laajempaa kokonaisuutta. 

Tiimissäsi sinua odottaa kahdeksan osaavaa, mukavaa ja hyvään esihenkilötyöhön tottunutta UX/UI-suunnittelun ammattilaista, jotka suunnittelevat digitaalisia palveluita asiakkaillemme yhdessä mm. palvelumuotoilijoiden ja graafisten suunnittelijoiden kanssa. Tiimiläisiäsi yhdistää vilpitön ja avoin vuorovaikutus, yhteinen intohimo digitaaliseen suunnitteluun sekä vastuunotto omasta tekemisestä. Tätä odotamme myös sinulta tiiminvetäjänä.   

Tunnistatko itsesi?

Tiiminvetäjän rooli ja asiakastyön yhdistäminen tekee tästä tehtävästä vaihtelevan ja innostavan, mutta se asettaa myös osaamisellesi monipuolisia odotuksia. Kovatasoisen suunnitteluosaamisen lisäksi tehtävä vaatii ymmärrystä ihmisten johtamisesta. Tuet tiimiläisiäsi heidän kompetenssinsa kehittymisessä ja luot uusia toimintatapoja yhdessä heidän kanssaan. Vastaat tiimin työn tavoitteellisuudesta ja seuraat tuloksellisuutta. Huolehdit myös tiimin yhteisöllisyydestä ja luot edellytyksiä monialaiselle tekemiselle muiden tiimien kanssa. 

Unelmiemme Head of Digital Design on henkilö, jolla on:  

 • aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä tai laajojen projektin johtamisesta
 • vahvoja näyttöjä onnistuneiden digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja kehityksestä joko UX/UI suunnittelun tai digitaalisen palvelumuotoilun puolelta
 • halua ja näkemyksellisyyttä visuaalisesti kiinnostavien digitaalisten palveluiden kehittämiseen monialaisissa tiimeissä
 • into olla paras mahdollinen esihenkilö ja mahdollistaa tiimiläisille hyvät edellytykset työhönsä ja osaamisensa kehittämiseen
 • perusymmärrys liiketoiminnan taloudellisesta puolesta ja kiinnostus seurata työn tuloksellisuutta
 • kokemusta ja intoa käytännön asiakas- ja tarjoustyöhön ja kyky kuunnella herkällä korvalla asiakkaiden tarpeita ja muodostaa heitä palvelevia innostavia ratkaisuja.
 • kiinnostusta koko Kuudennen tarjoamien palveluiden kokonaisuuteen ja halua kehittää yritystä sekä tiimienvälistä yhteistyötä.
 • kyky kommunikoida sujuvasti ohjelmistokehittäjien kanssa ja työskennellä luontevasti monitoimittajaympäristössä 

Tehtävässäsi et jää yksin, sillä oman tiimisi lisäksi kuulut neljän tiiminvetäjän porukkaan ja saat työllesi taustatoimintojemme tuen. Kunnianhimoisen tekemisen vastapainoksi uskomme sinun arvostavan Kuudennen lämmintä ilmapiiriä ja ihmisläheistä suunnittelutapaa. Työskentelemme joustavasti luovana yhteisönä toisiamme kunnioittaen. Monialainen työporukkamme tarjoaa myös mahdollisuudet laajentaa omaa osaamistasi ja oppia alansa parhailta.  

Näit haet mukaan porukkaamme:

Laitathan hakemuksesi viimeistään 28.9. Lähetä viestisi otsikolla ”Head of Digital Design” osoitteeseen jobs@kuudes.com.  

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä COO Päivi Korteniemeltä puhelimitse (040 715 5262) perjantaina 17.9. kello 13–15 tai torstaina 23.9. kello 10–12. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana. Alla löydät alustavan rekrytointiaikataulun. Ilmoitamme jokaisessa vaiheessa myös niille, jotka eivät tällä kertaa tule valituksi seuraavaan vaiheeseen.

 • 30.9. viimeistään kutsut haastatteluihin
 • viikko 40–41 haastattelu COO:n ja CEO:n kanssa
 • viikko 42–43 tiimin tapaaminen ja rekrytointipäätös 

Etkö tunnistanut itseäsi tästä ilmoituksesta, mutta tunnet osaamiseltaan ja tyypiltään porukkaamme täydellisesti sopivan tiiminvetäjän? Kerro vinkkisi meille ja ansaitse löytöpalkkio! 

Jos tunnet tähän täydellisesti sopivan osaajan, vinkkaa hänestä CPO Heljälle, helja.asikainen@kuudes.com. Jos hän tulee valituksi tehtävään ja hän viihtyy meillä yli koeajan päättymisen, maksamme sinulle kiitoksena löydöstäsi 3000 € (veronalaista tuloa).