Designtoimisto Kuudes etsii riveihinsä terävää ja täsmällistä taloushallinnon asiantuntijaa.

Pääset talousasioiden erikoisosaajaksi kasvavaan ja kansainvälistyvään luovan alan huipputoimistoon, joka luo asiakkaiden rakastamia brändejä, tuote- ja palveluinnovaatioita sekä puhuttelevaa ja erottuvaa designia. Yrityksemme liikevaihto on neljä miljoonaa euroa, toimistot Helsingissä ja Tukholmassa, asiantuntijoita yli 40 ja kansallisuuksia kahdeksan.

Todennäköisesti tiedät paremmin kuin me, mitä kaikkea controllerin työnkuvaan kuuluu. Ainakin me kaipaamme rautaista ammattilaista, joka pitää numerot ojennuksessa, tuottaa ja analysoi taloudellista tietoa, kehittää raportointiamme ja mittaristojamme, tekee yhteistyötä tilitoimistomme kanssa sekä tukee Kuudennen johtoa päätöksenteossa. Pääset kehittämään päivittäistä taloushallintoamme toimitusjohtajamme työparina sekä osallistumaan kiinnostaviin kansainvälisiin hankkeisiin. Asemapaikkasi on Helsingin Tehtaankadulla, mutta kehität yhteisesti niin Suomen kuin Ruotsin toimistojemme liiketoimintaa.

Odotamme sinulta taloushallinnon ja laskentatoimen monipuolista hallintaa, tehtävään sopivaa koulutusta, ainakin viiden vuoden työkokemusta sekä itsenäistä, aktiivista ja kehittävää otetta. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alansa parhaassa, luovassa ja mukavassa huippuasiantuntijoiden yhteisössä.

Hae näin:

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Controller” osoitteeseen jobs@kuudes.com 28.2. mennessä. Täytämme paikan heti kun löydämme sinut.

Kysymyksiisi vastaa toimitusjohtaja Jari Danielsson 16.2.2018 klo 14–17 puhelinnumerossa 040 730 9612.