EDIT: Hakuaika on päättynyt, emmekä vastaanota enää hakemuksia tähän pestiin. Suurkiitokset kaikille hakijoille!


Designtoimisto Kuudes etsii riveihinsä terävää ja täsmällistä taloushallinnon asiantuntijaa.

Pääset talousasioiden erikoisosaajaksi kasvavaan ja kansainvälistyvään luovan alan huipputoimistoon, joka luo asiakkaiden rakastamia brändejä, tuote- ja palveluinnovaatioita sekä puhuttelevaa ja erottuvaa designia. Yrityksemme liikevaihto on neljä miljoonaa euroa, toimistot Helsingissä ja Tukholmassa, asiantuntijoita yli 40 ja kansallisuuksia kahdeksan.

Todennäköisesti tiedät paremmin kuin me, mitä kaikkea controllerin työnkuvaan kuuluu. Ainakin me kaipaamme rautaista ammattilaista, joka pitää numerot ojennuksessa, tuottaa ja analysoi taloudellista tietoa, kehittää raportointiamme ja mittaristojamme, tekee yhteistyötä tilitoimistomme kanssa sekä tukee Kuudennen johtoa päätöksenteossa. Pääset kehittämään päivittäistä taloushallintoamme toimitusjohtajamme työparina sekä osallistumaan kiinnostaviin kansainvälisiin hankkeisiin. Asemapaikkasi on Helsingin Tehtaankadulla, mutta kehität yhteisesti niin Suomen kuin Ruotsin toimistojemme liiketoimintaa.

Odotamme sinulta taloushallinnon ja laskentatoimen monipuolista hallintaa, tehtävään sopivaa koulutusta, ainakin viiden vuoden työkokemusta sekä itsenäistä, aktiivista ja kehittävää otetta. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alansa parhaassa, luovassa ja mukavassa huippuasiantuntijoiden yhteisössä.